behandelingen.

.

Klankontspanning en heling.

Helen met klanken is gebaseerd op het principe dat alle materie vibreert op een eigen specifieke frequentie. Elke cel, weefsel en orgaan in het lichaam heeft zijn eigen trilling. Krachtige geluidstrillingen van de stem en van de instrumenten kunnen onzuivere frequenties balanceren. Het weefsel, cellen en organen gaan weer in de oorspronkelijke staat trillen, hierdoor ontstaat er ruimte voor genezing.

Je kunt klank zien als een middel of golf die informatie in zich draagt en tegelijkertijd deze informatie vervoert, overbrengt, contact maakt met de multidimensionale velden, deze opent of er doorheen dringt. Doormiddel van intentie kan klank worden ingezet om de dieper lagen in jou aan te raken waardoor het mogelijk is oude ballast uit je aura en cellen weg te nemen die het leven vanuit je ware zijn in de weg staan. De instrumenten die ik tijdens de sessies gebruik zijn: klankschalen, verschillende sjamanendrums, koshi's, oceandrum, rainstick, kinderharp en verschillende ratels en mijn stem.

Jouw hogere zelf geeft aan wat er mag gebeuren ik begeleid het proces in onvoorwaardelijke liefde en veiligheid.

Ik bied de volgende behandelingen met klank aan:

- klanksessie individuele.

- klankbeleving voor mensen met dementie.

- klank tijdens massage behandelingen.

Energetische massage met de olie van Doterra

- Hand en voet massages.

- aromatouch massage.

De aromatouch massage is een intuïtieve en gerichte behandeling met ontspannende werking op lichaam en geest:

- acht 100% zuivere essentiële oliën van Doterra.

- stimuleert het lichaamseigen stressmanagement voor meer ontspanning.

- brengt het lichaam in een natuurlijke homeostase en werkt ontstekingsremmend.

- werkt met het energetisch systeem van je lichaam.

- combineert de geneeswijze uit het Oosten met de moderne therapeutische aromatherapie op doelgerichte wijze.

Energetische massages.

Een energetische massage betekent masseren met aandacht. Bij deze massage gaat het vooral over de kwaliteit van aanraking. Tijdens de massage gebruik ik de energetische massage technieken en mijn intuitie om de massage vorm te geven.

Bij de energetische massages is niet het doel om iets op te lossen, maar om te zijn met wat er op dit moment aanwezig is. Als je iets wil oplossen, ergens vanaf wilt ga je in de weerstand zitten en houdt je vast. Door vasthouden aan wat je niet meer wilt vormen zich energetische blokkades en is er geen natuurlijke stroming van energie meer, doordat de energie niet vrij kan stromen krijg je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele klachten.

Door tijdens de energetische massage te voelen wat er is en het te laten zijn wordt je je bewust en volgt op een bepaald moment de beweging en kan de energie gaan stromen en zullen de klachten afnemen of zelfs verdwijnen

Dit doordat je lichaam dan als vanzelf kan loslaten wat er losgelaten mag worden, van binnen naar buiten, dit is een andere beweging dan dat je iets wilt loslaten, die beweging gaat van buiten naar binnen en heeft vaak het tegenovergestelde effect.

lomi lomi stoelmassage.

Lomi Lomi is een unieke helende massage afkomstig van de eilanden van Hawai.

De techniek is een onderdeel van de massage en de bijbehorende uitwerking maar de massage wordt uitgevoerd met `loving hands`(onvoorwaardelijke liefde) De focus van de masseur ligt bij de ontvanger. De intentie is volledige aandacht en ontspanning met liefdevolle aandacht en een liefdevol hart.

De massage verbind het lichaam, geest en ziel. Het doel van deze massage is een diepe ontspanning van lichaam en geest.

Een lomi lomi stoelmassage is zeer effectief, binnen 20 minuten kun je een diepe ontspanning ervaren.

 

De voordelen van de lomi lomi stoelmassage zijn:

- ontspant lichaam en geest.

- verlicht emotionele en lichamelijke stress.

- verlicht spierspanning in het hoofd, nek, boven rug, armen en benen.

- vermindert klachten van hoofdpijn.

- herstelt het energie niveau.

- de lomi lomi stoelmassage is laagdrempelig omdat deze massage wordt gegeven over de kleding.

 

De lomi lomi stoelmassage kan ook goed ingezet worden bij bedrijven :

De duur van de massage is kort 15-20 minuten, maar erg effectief.

- De massage is over de kleding en zittend op een gewone stoel of massagestoel.

- De massage zorgt voor meer vitaliteit en ontspanning bij u werknemers, dit zorgt voor een verhoogt werkplezier wat   weer leid weer tot een hogere productiviteit.

- Het helpt bij nek en schouder klachten.

Heb jij een eigen bedrijf of werk jij ergens waar dit welkom zou zijn, stuur me dan een mail of bel voor meer informatie.

Na een behandeling.

Het fijnste is het als je na een behandeling niet meteen weer iets "moet" maar je even de tijd en ruimte hebt voor jezelf.

Drink na een behandeling de eerste 48 uur minimaal 2 liter water zodat de afvalstoffen die zijn vrijgekomen, je lichaam kunnen verlaten. Mocht je een vochtbeperking hebben door een onderliggende ziekte houd je dan aan deze vochtbeperking.

- De behandelingen die ik geef zijn geen vervanging van reguliere zorg maar een aanvulling. Ga bij lichamelijke en/of psychische klachten eerst naar je huisarts of een behandelend arts.

- Als je de eerste keer komt voor een behandeling hebben we een intake gesprek deze duurt ongeveer 30 min. houd hier rekening mee in je planning. Tijdens de intake kijken we samen naar welke behandeling op dit moment het beste bij je past.

- Na de behandeling is er ruimte om dingen te bespreken, stel je bent thuis en hebt een vraag kun je me altijd mailen, bellen kan ook maar omdat ik ook in de zorg werk of bezig ben in mijn praktijk werkt het vaak beter als je een mail stuurt. Mocht het nodig zijn bel ik je op een ander tijdstip terug of beantwoord ik je vraag via de mail.

Wil jij liever een massage of klankbehandeling bij jouw thuis in je vertrouwde omgeving ervaren dan kan dit ook.

Ik kom dan graag met mijn behandeltafel en alle benodigheden naar jou.

Buiten de gemeente Venlo breng ik wel 0,20 eurocent per km in rekening bovenop de behandeling.